Ventur Tekniska AB

är en betydande leverantör av industrifläktar med stor innovationsförmåga och 45 års erfarenhet. Ventur finns representerade världen över och det är genom vår kunskap och framgångsrika utvecklingsarbete inom fläktar som vi blivit en attraktiv partner både internationellt och på vår svenska hemmamarknad.

Företagets historia

Ventur Tekniska AB

Om Ventur

Vi kan med senaste produktionsutrustning och avancerad teknik tillgodose våra kunders behov, oavsett om det gäller standard eller anpassade lösningar.

Många kunder ger oss även förtroende att förse dem med helhetslösningar, där fläkten är en ingående komponent.

Genom kloka investeringar i senaste produktionsteknik och lång erfarenhet av industrifläktar kan vi erbjuda våra kunder hög kvalitet och korta leveranstider till ett mycket bra pris.

Ventur koncernen tillverkar, importerar och exporterar produkter inom:

  • Industrifläktar
  • Luftbehandlingsaggregat
  • Fläkt och ventilations tillbehör
  • Flexibla kanaler och system
  • OEM-produkte

Kvalitet - certifikat

ISO 9001

Hösten 2000 beslutade styrelsen för företaget att införa ett kvalitetsstyrningssystem i enlighet med kraven i ISO 9001: 2000 under hösten 2000 för att säkerställa hög servicekvalitet, motsvarande våra kunders krav och internationella standarder. Standard.

Produktionsavdelningen ingick i kvalitetsstyrningssystemet i september 2003.
Kvalitetsstyrningssystemet uppdaterades 2018 och Venture Industries beviljades intyget om överensstämmelse med ISO 9001: 2015 Standard.

Certyfikat
ISO 9001:2015 - LRQA


Venture Industries Group